Live SupportChat
League boostingLeague boosting
Ranked seier boostRanked seier boost
Duo Queue BoostingDuo Queue Boosting
PlasseringsmatcherPlasseringsmatcher
Champion MasteryChampion Mastery
Clash BoostingClash Boosting
Normal matcherNormal matcher
Account LevelingAccount Leveling
League boosting
silver
Nåværende league
Velg din nåværende league
gold
Ønsket league
Velg din ønsket league
Utsjekk
32,34 USD (26,40 €)
26,83 USD (21,90 €)
eller
2 190
Antatt tid for fullføring: 0-1dager
Våre Funksjoner
 • Private VPN
  INCLUDED
 • Spell Order Select
  FREE
 • Appear Offline
  FREE
 • Order Tracking & Scheduling
  FREE
 • Finish in time
  GUARANTEED
 • Chat with Booster
  FREE
 • 24/7 Premium Support
  INCLUDED
Kundens stemme
Utmerket 4.80 Vurdering
5770 Anmeldelser
Excellent boost rating
rly good highly reccomend
6hXQ6xas Verified
4 hours ago
Très rapide, efficace. Booster sympathique !
Anonyme Verified
6 hours ago
Fast and good service.
Syarchoon Verified
17 hours ago
Like the good and fast Service
Anonym Verified
18 hours ago
Super Job ! Exellent Boost et sans soucis !
Anonyme Verified
18 hours ago
dddddddddddddddd
Anonymous Verified
1 day ago
Very good coach, know his champion very well
Anonymous Verified
1 day ago
Legit, trustable, and fast. Highly recommend to others
Anonymous Verified
1 day ago
All good, as always.
Anónimo Verified
1 day ago
very good booster thx very much i love
Anonyme Verified
1 day ago
10 År Med Erfaring
Siden sesong en har vi tilbudt profesjonell ELO Boost tjenester og har samlet erfaring for å perfeksjonere ELO Boost kvaliteten vår.
Tilgjengelig 24/7
Vårt team av ekspert LoL boostere er alltid tilgjengelige. For å sørge for en høy kvalitetstjeneste, ansetter vi de beste boosterne fra alle regioner.
Profesjonelle Boostere
Vårt team består av top challenger LoL boostere. Vi håndplukker og sjekker våre ansatte, som tilbyr en profisjonell opptreden og holdning.
Premium Support
Boostroyals hjelpesenter har 24/7 live chat support og telefon assistanse, og kan tilby all hjelp du skulle trenge til din ELO Boost.
Sikker Privat Data
Vi bruker VPN beskyttelse for å maksimere LoL boost trygghet og 256bit SSL kryptering for å maksimere kunde data sikkerhet.
Angrerett
Vår angrerett gir mer fleksibilitet for kundene våre. Kunder har mulighet til full eller delvis tilbakebetaling i henhold til fremgangen av ELO Boosten.
Hvordan kjøpe?
1
Velg detaljene på ditt kjøp.
2
Etter at du har klikket på 'Buy Boost' knappen, kan du enten fortsette som gjest eller som tilbakevendende kunde.
3
Ved å klikke 'Purchase' knappen, vil du bli sendt videre til den valgte betalingsportalen.
4
I medlemsområdet kan du følge din bestilling, se, pause eller snakke direkte med din booster!
Kort om League boosting

Kort om League boosting

Som du kanskje allerede er klar over, består LoL ELO systemet av 9 nivåer med 5 divisjoner (da telles ikke master, grandmaster og challenger). Dette systemet ble utviklet for å matche spillere på samme ferdighetsnivå for å lage balanserte spill. Uansett så har systemet noen feil. Da LoL er et 5v5 spill vil systemet arbeide 5 ganger mindre nøyaktig sammenlignet med et 1v1 spill (for eksempel StarCraft). I praksis betyr dette at noen spiller opplever det som vanskelig å bevege seg til divisjonen hvor de hører hjemme. Det er her liga boosting spiller en viktig rolle. Denne tjenesten ble introdusert for å lage en løsning for LoL spillere som er påvirket av dette problemet.
LEAGUE BOOSTING PROSESSEN

LEAGUE BOOSTING PROSESSEN

Prosessen med league boosting er svært enkel. Hos BoostRoyal, selger vi garantert nivå og league boost som du velger. Du må bare velge hva du ønsker og vi utfører resten. For å oppnå fremragende og raske resultater i league boosting, velges alle våre ansatte etter en lang søknadsprosess. Disse klarerte ansatte er erfarne høy-ELO spillere fra Diamond I eller høyere nivåer. Ved å kjøpe en league boost, vil et tilgjengelig teammedlem motta kundens betillingsinformasjon og vil begynne boostingen innen omtrent 30 minutter (all informasjon gitt av våre kunder behandles basert på personvern og konfidensielt). Tidsperioden for league boosteren kan variere. For eksempel, boosting fra Silver til Platinum kan ta dobbelt så mye tid å fullføre som å gå til Gold fra Silver. Du kan ha detaljert informajon om league boost tidsrom ved å kontakte oss på live chat eller e-post. Uansett vil du fortsatt ha mulighet til å bruke din LoL konto for å spille vanlige spill mens en av våre høy-ELO ansatte jobber med den. Alt du trenger gjøre er å trykke pause fra medlemsområdet. Ved å gjøre dette vil booster logge ut og han vil ikke jobbe på din konto til du klikker Continue.
GRUNNER TIL AT DU BURDE KJØPE EN LEAGUE BOOST

GRUNNER TIL AT DU BURDE KJØPE EN LEAGUE BOOST

Det er mange andre situasjoner hvor vi anbefaler league boosting. Hvis du føler at du er dyktigere enn ditt nåværende nivå, så er league boosting veien å gå. Å forflytte seg framover i spillet er bestandig vanskeligere enn å yte bra i divisjonen du føler du tilhører. Spillet burde handle om å ha det gøy og oppnå et teamarbeid på høyt nivå som standard i alle rangerte spill. Ved å spille i lavere divisjoner i ELO helvete, mister spillet sin magi og blir alt annet enn morsomt. For å unngå frustrasjon og sinne som kommer fra å spille lavere nivåer og divisjoner, kan kjøp av en boost være en enkel og god løsning for å erfare de virkelige gode sidene til spillet og nyte det slik det var ment. Hvorfor vil noen spille i ELO helvete hvis han hadde en mulighet for å spille i Diamond og Platinum divisjonene? Kjøp en boost nå og la våre ansatte gjøre møkka-arbeidet for deg! Etter league boost, når vi er klare med din konto og divisjonen du har kjøpt, er alt du behøver å gjøre å nyte det ekslusive skinnet og borderen til ditt nivå. Ingen flere frustrerende spill, du kommer til å spille med profesjonelle spillere fra det tidspunktet. Nøl ikke.