Live SupportChat
silver
Nåværende league
Velg din nåværende league
10 Games
Utsjekk
eller
Antatt tid for fullføring: dager
Solo Placements Guarantee
Vi garanterer 10/8 seiere i dine placements
Hvis boosteren taper mer enn 2 spill vil du motta 2 ekstra gevinster for hvert ekstra tap. Hvis boosteren går en divisjon opp etter plasseringskamper, vil boostet ditt bli regnet som fullført.
Våre Funksjoner
10 År Med Erfaring
Siden sesong en har vi tilbudt profesjonell ELO Boost tjenester og har samlet erfaring for å perfeksjonere ELO Boost kvaliteten vår.
Tilgjengelig 24/7
Vårt team av ekspert LoL boostere er alltid tilgjengelige. For å sørge for en høy kvalitetstjeneste, ansetter vi de beste boosterne fra alle regioner.
Profesjonelle Boostere
Vårt team består av top challenger LoL boostere. Vi håndplukker og sjekker våre ansatte, som tilbyr en profisjonell opptreden og holdning.
Premium Support
Boostroyals hjelpesenter har 24/7 live chat support og telefon assistanse, og kan tilby all hjelp du skulle trenge til din ELO Boost.
Sikker Privat Data
Vi bruker VPN beskyttelse for å maksimere LoL boost trygghet og 256bit SSL kryptering for å maksimere kunde data sikkerhet.
Angrerett
Vår angrerett gir mer fleksibilitet for kundene våre. Kunder har mulighet til full eller delvis tilbakebetaling i henhold til fremgangen av ELO Boosten.
Hvordan kjøpe?
1
2
3
4